Delicious Darkness
Informatie over BDSM
Welkom
Op een dag kan een mens wakker worden met de gedachte: ‘Nu ga ik er iets mee doen, met die gevoelens en die verlangens.’ Dan dringt de vraag zich op. ‘Hoe?’
Men begint over het algemeen van het lezen van bdsm-sites of men begint onmiddellijk met chatten, simpel omdat de gevoelens zich dan op die manier van iemand meester maken, dat het geduld om ook eerst nog eens te gaan lezen wel heel erg lastig op te brengen is.
En dan de verwarring op de chatrooms of via mailcontact die wordt veroorzaakt dat zoveel mensen er verschillend over denken. Daarnaast het feit dat je te maken krijgt met een aantal nieuwe begrippen, woorden en termen die dan ook nog eens een verschillende betekenis blijken te hebben.
Een mens zou er hoofdpijn van krijgen…..
 
Toch wel slim om dan maar eerst even wat erover te lezen.
 
 
Bdsm, laat ik ermee beginnen te zeggen dat dit mijn visie is. Die zal in diverse opzichten overeenkomen met die van anderen, voor weer anderen zal het er niet eens op lijken. Bdsm wordt bedreven door mensen en is daardoor niet exact te vangen of te omschrijven als bestaande uit een of de waarheid.
 
Deze site is geschreven vanuit de man als dominant en de vrouw onderdanig. Dat komt omdat ik zo het makkelijkst schrijf en om het, zonder dat het onpersoonlijk wordt, leesbaar te houden. Dat betekent dat dominante vrouwen, onderdanige mannen en homoseksuele bdsm’ers wat flexibel zullen moeten lezen. Bij deze dank voor het begrip.
 
Namens de werkgroep voorlichting Amsterdam van de VSSM
Andre
 
 
En elke keer dat ik in bdsm en D/s dacht dat ik de antwoorden had kwam er weer iemand op mijn weg waardoor de vragen veranderden…….

HomeWelkomVan spel tot lifestylePsychoSM / MindgamesPijn in BDSMZwepenWoordenlijstEen stukje geschiedenis