Delicious Darkness
Informatie over BDSM
Vernedering in BDSM
Heel zielig en heel geil.
 
Met vernedering denkt men snel aan persoonlijk afbranden. Daar gaan zelfs subbies, die toch echt wel iets gewend zijn, triest van uit hun oogjes kijken en verdwijnt hun stralende smile. Kortom, geen goed plan.
Pijn in bdsm en een vuistslag op straat. Vernedering in bdsm en persoonlijk afbranden is net zo’n groot verschil. Best handig om te weten.
 
Er zijn ook subs die niets hebben met vernedering of er niets mee denken te hebben. Dat komt meestal omdat ze het nog zien als persoonlijk afbranden.
Soms ook omdat ze zich er te kwetsbaar onder voelen. Veel Doms die om dergelijke redenen uitsluitend privé tijdens een bdsm-spel/sessie vernederen.
 
Zolang er geen commitment is, waardeert praktisch geen enkele sub het dat ze vernederend wordt aan- of toegesproken.
 
Het gaat erom dat de sub zich nederig, klein en vreselijk onderdanig gaat voelen met een sterk oplopend vochtigheidsgehalte. ….(haar) nattigheid gaat voelen…
Het strak kijken van de Dom waardoor de sub haar ogen neerslaat. Ze voelt zich ongemakkelijk, krijgt een wee gevoel in haar buik, onvaste knieën en ze wordt er geil van. Kortom, de sub haar onderdanigheid wordt getriggerd en ze weet haar plek weer.
Nederigheid is dan zo charmant.
 
Dat gevoel is voor Dom en sub zo prikkelend, dat smaakt naar meer.
 
Maar hoe?
 
Punt is natuurlijk weer, wat bij heel veel in bdsm een gegeven is, hoe zorg je ervoor dat je als Dom weet dat je in de goede hoek zit zonder dat je afbreuk doet aan de spanning? Je kunt natuurlijk ,als je absoluut safe wilt zitten, de sub een briefje geven waarop van minuut tot minuut staat wat er gaat gebeuren en woord voor woord wat er gezegd gaat worden. Dat is absoluut 100% wilsovereenstemming maar ook zooo saai.
Aan de andere kant, zodra de Dom in alles met vernedering voor het onbekende gaat, is dat beslist erg spannend maar ook een beetje link.
De kans dat de sub je briesend met je eigen zweep om je oren mept, haar boeltje pakt en er vandoor gaat wordt dan een beetje groot.
 
Je kunt het ook iets anders doen.
 
Je kunt bijvoorbeeld een verhelderend spannend gesprekje voeren. Dan noem je een woord wat je opwindend vindt om te zeggen tijdens een sessie en zij zegt hoe dat woord haar raakt qua onderdanigheid en haar prikkelt.
Het is prachtig om te zien hoe subs kunnen gaan kleuren en de ogen gaan schitteren tijdens een dergelijk babbeltje, beslist de moeite waard.
Vervolgens noemt zij een woord waar ze opgewonden van wordt en vertel jij welk effect dat woord op jou heeft. Vervolgens noem jij weer een woord etc. Bijvoeglijke naamwoorden zijn ook errug leuk.
Zo kun je het een en ander aan de weet komen over hoe het bij een sub tussen haar oren werkt. Als je van elkaar weet in welke hoek je zit, is het al goed.
Dit kun je ook doen in een sessie als je het in een ‘gewoon gesprek’ te tam vindt.
 
Vernedering in bdsm is een van de intiemste aspecten van bdsm en met een dergelijke manier is openheid van zaken tweerichtingsverkeer, heel anders dan wanneer de sub een sublijst invult en in haar eentje openheid van zaken geeft.
Daarbij kun je met zo’n babbel ook nog eens samen lachen, bdsm is toch al zo bloedstollend serieus.
De wisselwerking van geilheid tussen Dom en sub is ook iets om bij stil te staan. Zodra de Dom een woord zegt waar hij opgewonden van wordt maar wat de sub zelf op zich niet raakt, dan zal dat toch wel degelijk uitwerking op haar hebben, met uitzondering van woorden waar ze spontaan van opdroogt.
 
Met vernedering kan het voor elke sub verschillend zijn.
Een sub kan zich bijvoorbeeld heel onderdanig gaan voelen als ze uitgemaakt wordt voor smerige slet. Daar kan een andere sub best opgewonden van worden maar qua onderdanigheid zal de impact dan weer minimaal zijn. Die kan bijvoorbeeld weer sterk reageren op vulgaire teef. Er is geen draaiboek voor, beetje creativiteit doet wonderen.
 
Zodra Dom en sub elkaar langer kennen, het contact meer vertrouwd voelt en je samen meer en meer een band ervaart, wordt er meer en meer mogelijk.
 
Bodywriting
Het woord zegt het al.
Erg leuk om in een sessie te doen. Je neemt als Dom zelf een woord of je laat de sub 3 woorden opnoemen waarbij de opdracht is dat het voor haar woorden zijn die ze moeilijk vindt, shockerend dus. De woorden die ze zelf geil en tegelijk uiterst gênant vindt zijn het meest geschikt. Vervolgens begin je een sessie en je helpt haar over de drempel heen met pijnprikkels, mentaal domineren of beide. Je wilt haar daar krijgen dat ze je smeekt dat woord op haar lijf te schrijven.
 

Bekende D/s-vormen
Grenzen
Vernedering in BDSM
Toewijding
HomeWelkomVan spel tot lifestylePsychoSM / MindgamesPijn in BDSMZwepenWoordenlijstEen stukje geschiedenis